Qui som?

Aquest celler va ser obert per l'Elvira Solà i en Joan Batet l'any 1986. Era un negoci petit i familiar, dedicat generalment als vins a granel, tenint també uns quants vins embotellats, caves, licors i alimentació. El celler es deia Can Batet.

Després de la mort d'en Joan, quan a l'Elvira li va arribar l'hora de jubilar-se, així ho va fer, traspassant el negoci l'any 2005 a un veí de Ripoll. 

L'any 2013 el celler es va tornar a posar en traspàs ja que el propietari també es jubilava. I aquí és quan comença la història actual.

La Mireia Blancafort Clusells, amb una trajectòria d'anys d'administrativa, a l'atur des de feia un parell de mesos se n'assebenta que està en traspàs. A ella sempre li havia agradat el tracte amb la gent i li agradava tot el que tenia a veure amb el món del vi, i amb el recolzament del seu marit i una nena de menys d'un any per mantenir, la Clàudia, va creure que no hi tenia res a perdre i que havia de quedar-se amb el negoci.

Així doncs, la Mireia, una jove emprenedora de 26 anys, va decidir tirar-s'hi de cap. L'antic propietari plegava el 31 de juliol de 2013, i ella s'hi posava l'endemà 1 d'agost de 2013. D'un dia per l'altre s'hi va posar a servir. La gent contenta i entusiasmada pel canvi de direcció només feien que comentar que estaven contents del canvi i que per molts anys funcionés el negoci.

Amb l'ajuda del seu marit Xavier Esclusa Prat, van anar reformant el local mica en mica; es va organitzar tot de nou, es va comprar mobiliari i es va obrir un racó especial per tenir-hi els vins embotellats exposats com es mereixien. També es van afegir molts productes nous així com productes km 0 elaborats al Ripollès.

El balanç fins ara ha sigut molt positiu. Cada dia hi va més gent i el canvi de la botiga ha sigut espectacular. Esperem poder-vos servir molts anys més!

Visiteu-nos al carrer Estació 11 de Ripoll (mapa) dins del següent horari:
De Dimarts a Divendres de 9 a 13 h. i de 16'30 a 20 h.
Dissabte de 9 a 14 h. i de 17 a 20 h.
Dilluns tancat per descans setmanal.